Noże do trybowania i filetowania
Nóż do trybowania Zwilling Gourmet
219,00 zł
- Hartowane lodem ostrze FRIODUR® - dla szczególnie długiej żywotności ostrza i odporności na korozję
- Specjalna stal nierdzewna, specjalny stop ZWILLING® - noże te są stabilne i jednocześnie elastyczne
- Ergonomiczny plastikowy uchwyt z trzema nitami z laserowo wyciętym logo ZWILLING® na środkowym nicie - dla niemęczącej i bezpiecznej pracy
Nóż Chutoh Miyabi 7000D
899,00 zł
- Rdzeń ostrza ze stali CMV60 laminowany w procesie kucia w 64 warstwach stali nierdzewnych gwarantuje twardość i wytrzymałość
- Unikalny wzór damastu
- Ostrza hartowane technologią CRYODUR® zapewniają szczególnie dobrą trwałość, odporność na korozję i optymalną elastyczność
- Tradycyjny kształt uchwytu w kształcie litery "D" z unikalnym wzornictwem zapewniającym idealną równowagę i niestrudzone cięcie
- Symetryczne ostrze z ultraostrą krawędzią Honbazuke zapewnia niesamowitą ostrość
- Wytrzymała i łatwa w czyszczeniu rękojeść, wykonana z wielowarstwowego lnu i żywicy syntetycznej w połączeniu ze stalą nierdzewną
Nóż Chutoh Miyabi 5000MCD
1 799,00 zł
- Rdzeń ostrza ze stali proszkowej MicroCarbide MC63 zakuty w 100 warstwach stali – dla niespotykanej czystości, trwałości, twardości ok. 63 HRC i doskonałych właściwości tnących
- Unikalny dla każdego ostrza wzór damastu
- Hartowane i wymrażane ostrze CRYODUR – wyjątkowo ostre, elastyczne i odporne na korozję
- Oryginalny japoński profil ostrza
- Klinga dwustronnie ostrzona szlifem Honbazuke gwarantująca wybitną ostrość
- Uchwyt z drzewa brzozy Masur w kształcie litery D dla optymalnej równowagi, kontroli i pracy pozbawionej wysiłku
Nóż do filetowania Zwilling Gourmet
219,00 zł
- Hartowane lodem ostrze FRIODUR® ze specjalnego stopu ZWILLING - dla szczególnie długiej żywotności ostrza i odporności na korozję
- Ergonomiczny plastikowy uchwyt z trzema nitami z laserowo wyciętym logo ZWILLING® na środkowym nicie - dla niemęczącej i bezpiecznej pracy
- Na zamówienie